Terrasverwarming

Er zijn diversen soorten Weinor terrasverwarmingen, voor zowel particulieren als de horeca/bedrijven.

De voordelen:
directe warmte binnen 1 sec/ gemakkelijk/ effectief/ reukloos/ veilig/ lage expotatie kosten/ geluidsvrij/ robuurst en weerbestendig/ directe straling. Hieronder treft u enige terrasverwarmers aan:

Tempura Weinor geschikt voor terrasschermen. Ook ‘s-avonds schijnt de zon
Met het weinor verwarmings- systeem Tempura kunt u tot in de kleine uurtjes en ook op koelere dagen optimaal van uw terras genieten. Zo brengt u de sfeer van het zonnige zuiden op uw eigen terras. En dat is echte levenskwaliteit, zoals u die alleen maar in uw eigen huis heeft, want u bepaalt uiteindelijk zelf, waar uw terras mee uitgerust is.

algarve, de eerste kortegolf infrarood terras verwarming ter wereld met een erkende ip 54 keuring. voorzien van veiligheidsglas en een waterdichte body is deze infrarood terras verwarmer de perfecte straler voor continu gebruik op particulier en commercieel terras. zoals al onze hoogwaardige terrrasverwarmers is ook de algarve terrasverwarmer voorzien van de hoogwaardige philips helen gold lamp en word hij geleverd in 4 aanstekelijke kleuren, een kleur voor elke omgeving. voor de montage leveren wij bij de algarve een solide wandbeugel voor makkelijke montage. tevens kan de algarve aan deze wandbeugel diverse richtingen gedraaid worden om zo op de plek te te laten schijnen waar het nodig is.

rio-carnival, de rio-carnival biedt een solide en aangename oplossing bij uw caravan of onder uw zonnescherm op het terras, eigenlijk is deze handzame terrasverwarmer overal practisch. uitgevoerd met een philips lamp van 750 watt en aluminium body is deze mooie terrasverwarmer goed voor 5m2 verlichting en infrarood stralingwarmte.

rio voor onder de parasol of onder het zonnescherm is de rio een ongekende winaar. uitgevoerd in 1500watt of 2000watt, bestrijkt de rio een oppervlakte van maar liefst 14m2. door zijn slanke voormgeving en speciaal voor vertikale montage verkrijgbare philips helen gold lamp en montage beugel zal deze rio zeer zeker zijn best doen. door de stralingwarmte van de lamp hoeft u in iedergeval niet bang te zijn dat er ontbranding gevaar ontstaat in uw scherm of parasol. de rio is te verkrijgen in de kleuren zwart-zilver en wit

ibiza als de uitstraling van uw verwarming geen halszaak is, maar warmte en behagelijk is, dan zal de ibiza zeer zeker haar taak vervullen. ook de straler is wederom uitgevoerd met een philips helen gold lamp.

sorento een bijzonder krachtige straler welke zijn oorsprong vond onder de riviera en de capri. leverbaar in 1,5 en 2 kw. de ze straler dien gemonteerd te worden onder een scherm of overkapping om het inwateren van regen en dergelijke tegen tegaan. vrees niet voor het monteren onder schermen en dergelijke, de straling van de lamp is geen ontbranding zoals bij gas dus u hoeft niet bang te zijn voor vuur etc. leverbaar in goen, zwart en antiek zilver.

apollo , de apollo is qua uitstraling identiek aan de plaque verwarming met het enige verschil zijnde dat de apollo uitgevoerd is met de hoogwaardige philips helen gold lamp, dus verlichten en verwarmen is met de apollo vanwege de slanke en charmante uitstraling een uitermate geschikte oplossing. verkrijgbaar in diverse capaciteiten en uitgevooerd in ivoor wit, dus zeker een aanwinst in elke omgeving.

keramische terrasstralers
plaque terrasverwarming is speciaal ontwikkeld voor omgevingen waar extra licht niet van toepassing is maar de warme van infrarood verwarming een belangrijk onderdeel is. denk aan uw balkon serre, winter serre of overkapping maar ook in omgevingen waar voedsel bereid word en dus glas niet in verwarming elementen verwerkt mag worden, kortom waar een betrouwbare warmtebron een belangrijk onderdeel is voor uw behagelijkheid is de plaque terrasverwarmer de perfecte oplossing. uitgevoerd in ralkleur ivoor wit en met zijn slanke en dynamische vormgeving is de plaque makkelijk te monteren aan de wand doormiddel van een solide muursteun. tevens is de plaque verwarmer voorzien van neon aan/uit indicator.

Voor de horeca
bermuda voor de horeca en grote paticuliere terrassen heeft tansun de bermuda 3kw ontwikkeld. de strakke en stijlvolle straler is uitgevoerd met koelfan de starler te koelen en zodoende de levensduur te verhogen. de bermuda is absoluut wind en water dicht dus must voor de open terrassen in horeca nederland. de bermuda is uitgerust met een ge ruby lamp met zeer lange levenduur.

 

Tips bij het inrichten van je tuin

Bij het inrichten van een tuin kiezen woningbezitters doorgaans voor een combinatie van verschillende elementen. Denk bijvoorbeeld aan een combinatie van een gazon, een moestuin, een groot terras, enzovoorts. Zo heb je voldoende ruimte voor spelende kinderen, heb je zelf een plekje om te genieten van het mooie zomerweer en krijgt je tuin door de kleurrijke bloemen een sfeervolle uitstraling. Op welke manier richt jij je tuin op een gezellige manier in? In dit artikel geven we je enkele handige tips om je tuin nog gezelliger te maken!

Mocht je het lastig vinden om je tuin op een leuke manier in te richten, dan kun je op de websites van hovenierbedrijven naar inspiratie zoeken. Vaak vind je hier foto’s van tuinen die door de hoveniers zijn ingericht.

Een luxe loungeset voor op je terras

Een van de elementen die niet mag ontbreken in een fijne tuin, is een luxe loungeset. Voor de aanschaf van een dergelijke set hoef je tegenwoordig niet meer naar een fysieke tuinwinkel. Je kunt deze heel eenvoudig online bestellen! Een tuinset kun je naar eigen smaak samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor een mooie tuinbank, in combinatie met een of twee fauteuils. Zo heb je zomers alle ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de ondergaande zon. Een voorbeeld van een webwinkel die loungesets aanbiedt is Fonteyn.nl. Neem eens een kijkje in het assortiment van deze webwinkel en laat je verrassen door de prachtige loungesets die hier aangeboden worden.

Combineer verschillende planten met elkaar

Het combineren van verschillende planten voor je plantenborders in de tuin vergt de nodige aandacht. Niet alleen dien je op de kleuren van de plantjes te letten, ook is het belangrijk dat er op ieder moment van het jaar iets in bloei staat. Zo kun je ook in de herfst en het voorjaar in je tuin zitten! Op internet vind je verschillende websites waarop je de bloeitijd en –periode van de verschillende plantensoorten vindt. Je kunt de planten combineren met verschillende struiken. Zorg er hierbij voor dat de planten voor de struiken komen te staan, om te voorkomen dat ze te weinig zon krijgen of wegvallen.

Mocht je plantjes onder je zonwering plaatsen, dan is het raadzaam om het contrast tussen beide kleuren niet te groot te maken. Dit kan je woning een rommelige uitstraling geven! Kies bij een gele zonwering bijvoorbeeld voor vrolijke gele of oranje viooltjes, Afrikaantjes, enzovoorts.