Vrijstaande zonwering

Vrijstaande zonwering

De ‘Twins Exclusief’ is een ideale vrijstaande zonwering voor uw terras. Het scherm is zeer gewild bij horeca en sportverenigingen, maar wordt ook met veel succes in de particuliere sector toegepast. Indien de woninggevel onvoldoende stevigheid biedt of als er sprake is van een vrijliggend terras, biedt de Twins uitkomst. Een doekoppervlak tot maximaal 36 vierkante meter is moeiteloos haalbaar.

De Twins Exclusief heeft twee doekrollen die door middel van een tandwiel aan elkaar gekoppeld zijn. Daardoor is slechts één bediening nodig voor beide zijden. Het systeem kan worden verankerd in de grond, maar blijft demontabel. Op deze manier kan het scherm in de wintermaanden eenvoudig worden opgeborgen.

Nieuw!
De zogehete Cubola, Italiaans voor kleine kubus, doet zijn naam eer aan en is zowel geheel open als gesloten een sieraad voor de tuin.

Verandazonwering

Verandazonwering zorgt voor een perfecte klimaatbeheersing in een serre of veranda. ‘s Zomers een aangename, leefbare temperatuur en ‘s winters geen last meer van dat scherpe, verblindende zonlicht.

Voor wie een serre of veranda heeft, is de Summerlight® eigenlijk onmisbaar. Via geleiders wordt het doek van deze verandazonwering over het glazen of plexiglazen dak geleid, zodat hinderlijk zonlicht en warmte buiten kunnen worden gehouden. In de serre kan daardoor altijd een aangename temperatuur worden gerealiseerd, zowel ‘s zomers als ‘s winters.

De unieke veerconstructie van de Summerlight zorgt ervoor dat het doek altijd strak gespannen staat. Samen met het serredak vormt de zonwering een harmonieus geheel.